DALOC Ståldörr

13. Branddörr grå

Klicka för att se större bild.

DALOC Ståldörr

Våra typgodkända branddörrar är väl lämpade för en mängd användningsområden.

Vi lagerför ett urval av DALOCs Ståldörrar med brandklass: E12 15/EW60 (A60). Finns både som inner- /ytterdörr. Våra typgodkända svensktillverkade branddörrar är väl lämpade för en mängd användningsområden. Dessa dörrar passar där stabilitet och motståndskraft av olika anledningar är extra viktig. Förutom vid brand ger den med brytskydd ett bra skydd mot inbrott. Lämpligt till verkstäder, kontor, sadelkammare, spolrum, stall etc.

Vi offererar gärna specialdörrar såsom: par-, säkerhets-, inbrottsskydds-, ljudisoleringsdörrar etc. även med specialmått. Kompletteras med dörrstängare, brandklass A120, täckmålade, varmförzinkad för utomhusbruk m.m.

Pris & storlekstabell

– Ladda ner vår prislista

Mer information

– Ladda ner vår broschyr om branddörrar

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.