Y-TE Förrådsdörr

14. Y-TE Förrådsdörr

Klicka för större bild.

Y-TE Förrådsdörr

Y-TE Förrådsdörr är den lite bättre förrådsdörren.

Y-TE Förrådsdörr är för de tillfällen då en rejäl Ytterdörr blir för mycket, men dina önskemål ställer ändå tämligen höga krav på din dörr. Y-TE Förrådsdörr är lämplig för ditt förråd som du behöver ha tillgång till med jämna mellanrum, till exempel ett cykelförråd eller kanske in till garaget.

Det är även en dörr som passar bra då du har lite specifika önskemål kring utförandet. Dörren kan tillverkas i storlekar upp till 25×21 och kan fördelsaktigt även göras som en 18° dörr vilket kan vara nödvändigt i ett uppvärmt utrymme.

Leverans

Dörren levereras välinpackad. Det ingår också en bruksanvisning och de skruvar som behövs.

Pris & storlekstabell

– Ladda ner vår prislista

Mer information

– Ladda ner vår broschyr för mer information

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.