Samle Spannmålssilo

Spannmålssilo

Klicka för större bild.

Spannmålssilo Lagring

Samle lagringssilo fungerar perfekt till torkad eller syrad spannmål.

Med Samles praktiska och flexibla silosystem skapar du större frihet och oberoende. Du bestämmer själv över dina produkter allt ifrån skörd till försäljning.

SAMLE spannmålssilo fungerar perfekt till torkad eller syrad spannmål. Genom att undvika onödiga mellanhänder och transporter sparar du pengar. SAMLE Spannmålssilon levereras som byggsats och består av ett stativ som monteras enkelt och snabbt.

Inga skruvar och muttrar, enda verktyg som behövs är en hammare. På 2-3 timmar står silon färdig att användas. Silobehållaren är tillverkad av stark konstfiberväv som är vattenavvisande och väl lämpad för luftning. Tack vare stativets konstruktion kan man enkelt utöka eller minska diametern. Silon finns i många storlekar, klarar volymer från 13 – 199 m3.

Bestäm dina leveranser själv

Bestäm själv över dina produkter, gör dig mer oberoende genom att lufta och lagra din spannmål själv. Sälj den när det passar bäst direkt till slutförbrukaren eller till din spannmålshandlare.

Leverans

Lagervara under högsäsong, ring oss för snabb leverans.

Storlekstabell, mått & mer information

Ladda ner mer information om storlek och mått

Prislista

– Ladda ner vår prislista

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 barnsupporter-foretag-2021_mejlsignatur_sv_paint

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.