Spannmålssilo Lufttät

Spannmålssilo Lufttät

Klicka för större bild.

Spannmålssilo Lufttät

Samle Lufttät är ett förenklat och därmed ekonomiskt alternativ.

Samle Lufttät är ett förenklat och därmed ekonomiskt alternativ till stål och glasfibersilon. Denna spannmålssilo sparar in på utgifterna, regn förskräcker inte och spannmålen tas in när den är mogen. Praktisk fyllning och enkel tömning. Det kallar vi ekonomiskt lufttät lagring!

Att få högre foderkvalitet genom att använda sin egen spannmål och ändå kunna dra ned på investerings- och driftskostnaderna gör vår spannmålssilo lönsam både för små och stora animalieproducenter.

Samle silon är ett välkänt begrepp inom spannmålshanteringen med sitt stabila och lätt-monterade stativ. Den traditionella torlagringsmetoden har nu kompletterats med Samle Lufttät som undersökts vid Jordbrukstekniska Institutet i Uppsala med mycket gott resultat.

Du kan bättre utnyttja skördemaskinerna och slipper ta så stor hänsyn till vädret. Samtidigt blir alltså torkning med olja och el överflödig. Du minskar inte bara energiförbrukningen utan även tillsynsbehovet.

Storlekstabell, mått & mer information

Ladda ner mer information om storlek och mått

Prislista

– Ladda ner vår prislista

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.