Samle Pelartork

Samle Pelartork

Klicka för större bild.

Pelartork

Samle Pelartork är ett enkelt val när du vill ha kontroll över din spannmål.

Samle Pelartork är ett enkelt sätt att lufta spannmål, oljeväxter, potatis, ärtor, bönor och skogflis med mera. Den låga investerings- och driftskostnaden gör Samle Pelartork till en enkelt val när du vill ha kontroll över din spannmål.

Samle Pelartork består av fritt stående lodräta rör (pelare). Inga sidostöttor som hindrar fyllning eller tömning – varje pelare är en fristående enhet. Till pelarna används en mycket effektiv högvarvig centrifugalfläkt som passar överst på pelaren och som lätt flyttas från en pelare till en annan. Pelartorken fungerar som ett komplement till varmluftstorkning och den kan användas till nästan alla typer av spannmålslager inklusive silos.

Spannmål (eller potatis, raps, ärtor etc) fylls på runt pelarna. Ytskiktet behöver inte vara i våg. Det kan bilda en ås där pelarhalsen sticker upp vid den högsta punkten. Fläkten överst på pelaren suger luften ner genom spannmålen, till pelarens perforerade sockel, upp genom pelaren och ut genom fläkten. Y-TE levererar en rad enkla, pålitliga styrsystem, mätinstrument, sonder och provtagningsinstrument som maximerar systemet.

Monteringsanvisningar

Ladda ner monteringsanvisningar

Mer information

Ladda ner mer information om storlek och mått
Broschyr

Prislista

– Ladda ner vår prislista

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.