Y-TE Stålfönster Basic

7. Y-TE Stålfönster Basic - Uteboxfönster grå

Klicka för större bild.

Y-TE Stålfönster Basic

Hästfönstret för dig som har höga krav på ett enkelt stålfönster till ditt utestall.

Stålfönster Basic är hästfönstret för dig som har höga krav på ett enkelt fönster som klarar sig väl i det oisolerade stallet. Fönstret är helt enkelt utvecklat och konstruerat för att sitta i Ditt utestall. Det är lätt att montera och är samtidigt snyggt och lätt att rengöra.

Leveranstid på våra lagerfönster: Vår verkstad går på högtryck och tillverkar nya Stålfönster för fullt. Tyvärr ligger leveranstiden på våra lagerfönster i standardstorlekar på ca 6 veckor.

Teknisk information

– Karmen är tillverkad av varmförzinkad Z-profil.
– Bågen består av varmförzinkad stålprofil, enkelglas och galler på insidan.
– Sidohängt, valfritt höger eller vänster.

Pris & storlekstabell

– Ladda ner vår prislista

Mer information

Ladda ner vår broschyr för mer information

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.