Stallfönster

Y-TE Fönster

Thermo Garantifönster
Det moderna stallfönstret är grundpelaren i vårt fönstersortiment.

Thermo Kulturfönster
Y-TE Thermo hittar Du i allt från stall, maskinhallar till mindre garage.

kulturfonstret-hermo-halvmane

Kulturfönster, halvmåne
Bevara en gammal stil och/eller sätter en personlig prägel på din gård.

Miljöfönster ECO Thermo
Eco Thermo komposit är vårt lite enklare och modernare fönster.

stalfönster-unik

Stålfönster Unik
Sidohängt stålfönster, så att Din häst kan titta ut och enkelt för Dig att vädra.

Stålfönster Basic
Hästfönstret för dig som har höga krav på ett enkelt stålfönster till ditt utestall.

Y-TE har lång erfarenhet av tillverkning av trä-, komposit- och stålfönster. Målsättning är och har alltid varit att tillverka fönster av högsta kvalité.

Snabb leverans av stallfönster

Tack vare stort lager kan vi erbjuda omgående leverans av alla våra stallfönster. Det underlättar för er som behöver byta trasiga fönster snabbt. Vet du inte vilket stallfönster du ska välja, eller har du frågor om våra produkter? Kontakta oss på 0411 – 53 69 00 eller mejla in på info@y-te.se
Stallfönster & fönstergaller Stallfönster & fönstergaller Stallfönster & fönstergaller fönstergaller Stallfönster  Stallfönster fönstergaller fönstergaller Stallfönster

Hantverk av fönster

Produktionen av våra fönster sker sedan många år i samarbete med genuina snickare med nedärvd känsla för träets möjligheter och med högsta krav på material och bearbetning. Idag används en ny processteknik för att kunna hantera den nya impregneringstekniken på ett effektivt och rationellt sätt. Därmed ligger allt arbete från timmerråvara till färdigt fönster under ett tak. Tack vare detta, både vad gäller tillverkning och produktutveckling, ligger våra fönsterprodukter långt framme i utvecklingen. Detta innebär att Y-TE Fönster är ett av de marknadsledande märkena i Sverige. Vi önskar Dig varmt välkommen att rådfråga oss eller någon av våra kunniga återförsäljare som finns över hela landet. Vi ger Dig goda råd och hjälp med allt Du kan tänkas behöva inför Din beställning av funktionella, livskraftiga och miljövänliga fönster från Y-TE.

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 barnsupporter-foretag-2021_mejlsignatur_sv_paint

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.