Y-TE exklusiv ytterdörr

Y-TE Exklusiv

Klicka för större bild.

Y-TE Exklusiv dörr

Y-TE Exklusiv är tillverkad för att tåla mera belastning och blåst.

Y-TE Exklusiv stalldörren som är tillverkad för att tåla mera belastning och blåst. Y-TE Exklusiv är ett bra val till bland annat djurstallar. Med sitt lite tjockare dörrblad och grövre gångjärn så blir den ännu tåligare. Dörren har nästan inga begränsningar och den kan även tillverkas med valv och fiskbensmönster.

Dörren är så kallad kallförrådsdörr men kan uppgraderas till 18- respektive 21-graders dörr. Vår Y-TE Exklusiv kan tillverkas som pardörr upp till 3x3m. Du kan till och med beställa din Exklusiv i specialmått, vilket kan spara mycket jobb och pengar, eftersom du slipper bygga om hålet i väggen.

Pris & storlekstabell

– Ladda ner vår prislista

Mer information

– Ladda ner vår broschyr för mer information

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.