Kontakt

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarps gård
274 92 SKURUP

Tel: 0411 – 53 69 00
E-post: info@y-te.se

Tveka inte att kontakta oss via formuläret eller direkt till någon av våra medarbetare.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Captcha (obligatorisk)
captcha

Vänligen fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss, skriv gärna så utförligt som möjligt vad det gäller så ser vi till att rätt person får ditt meddelande och svarar snarast!

Önskar ni komma i kontakt med någon speciell person så finns kontaktuppgifter till var och en av oss anställda här nedanför.

Oss träffar Ni på Y-TE

Åsa CederströmÅsa Cederström
Telefon: 0411-53 69 00/0411-53 69 04
E-post: asa@y-te.se
Åsa är lantmästare och bor på Österlen med familj. Hon jobbar med försäljning inom både fönster, dörrar och inomgårdsutrustning. På sin fritid är Åsa ute och springer eller rider på sina islandshästar. Åsa är den som svarar när du ringer.
Christine H. WellsChristine Havmark Wells
Telefon: 0411-53 69 01
E-post: christine@y-te.se
Christine bor utanför Skurup med sambon Marcus. Hon är utbildad inom media, hennes kunskaper kommer hjälpa oss att marknadsföra våra kvalitetsprodukter på ett fortsatt bra sätt.
Mats-Ott Persson
Mats – Otto Persson 
Telefon: 0411-53 69 00
E-post: mats-otto@y-te.se
Bor på Ekarps Gård tillsammans med dottern Josephine. Jakt, fiske, gamla bilar och golf är främsta fritidsintressen. Mats-Otto är ägare av företaget, men arbetar även med försäljning.

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarps gård
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup
WGS 84 (lat, lon): N 55° 30’ 25.01”, E 13° 34’ 32.22”