Y-TE Stålfönster Unik

Stålfönster Unik

Klicka för större bild.

Y-TE Stålfönster Unik

Sidohängt stålfönster, så att Din häst kan titta ut och enkelt för Dig att vädra.

Galvaniserat stål, vilket innebär underhållsfritt för Dig och även att hästen inte kan bita sönder karmen. Bruten köldbrygga, vilket innebär att Du slipper kondens på insidan av fönstret, och tråkiga fläckar på väggen undertill.

Leveranstid på våra lagerfönster: Omgående till 1-3 veckor.

Pris & storlekstabell

– Ladda ner vår prislista

Mer information

Ladda ner vår broschyr för mer information

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.