Tillbehör till stallfönster

Kinaolja

Komplettera gärna med vår speciella Kinaoljan för efterbehandling av dina fönster och dörrar.
Kinaoljans korta molekyl ger en oöverträffad inträngningsförmåga, vilket ger ett bra grundskydd och förlänger livslängd på dina fönster/dörrar.

Vi har även ett grundpaket som har allt från trasor, penslar, handskar och givetvis oljan.

Skyddsgaller

Sätt skyddsgaller av stål på dina fönster. Vi har skyddsgaller till våra träfönster, både till raka och välvda. Ladda ner prislista under fliken INFO.

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.