Påfyllnadsrör

Påfyllnadsrör, Bulkrör, Tansportrör WEB

Klicka för större bild.

Påfyllnadsrör

Specifikation:
Godstjocklek:  Tubrör 1,5 mm

Utv. Ø 101,6 mm        Böj 3,6 mm

Påfyllnadsrör / Bulkrör / Transportrör

Y-TE tillverkar, lagerför och säljer påfyllnadsrör / bulkrör / transportrör för pneumatisk transport av bl.a. spannmål, pellets, granulat, koncentrat, krossat eller malet foder etc. Rördetaljerna är varmgalvaniserade och finns som standardstorlekar på lager enligt nedan. Andra längder och kombinationer offereras på begäran. Finns även skruvlåda för fodersilo för vidare transport. Normalt är detta lagervara vilket innebär att vi levererar inom 1-2 arbetsdagar.

Prislista

– Ladda ner vår prislista

 

 

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 barnsupporter-foretag-2021_mejlsignatur_sv_paint

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.