Samle Luftningsspjut

Samle Luftningsspjut

Klicka för större bild.

Luftningsspjut

Samle Luftningsspjut – förebygger värmebildning i din spannmål.

Det finns alltid risk för värmebildning i spannmålen om ventilationen är felaktig. Följderna kan bli alltifrån obehagliga till katastrofala.

Samle Pelartork ger den ventilation och kylning som är nödvändig för att förebygga värmebildning. Om din spannmål redan är lagrad, men ventilation och kylning från befintligt system är otillfredsställande kan värme lätt bildas.

Då är det för sent att använda Samle Pelartork, men med Samle Luftningsspjut kan värmebildning rättas till mycket snabbt. Skruva bara ner den 2,4 meter långa sonden i det berörda området för att kyla spannmålen.

Luftningsspjutet drivs endast med en liten 1-fas fläkt på 130 watt. Skruvar du ner luftningsspjutet sin fulla längd så klarar den av att kyla nästan 5 meter i diameter. Otroligt men sant.

Storlekstabell, mått & information

Ring våra kunniga säljare för bästa råd.

Prislista

– Ladda ner vår prislista

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 barnsupporter-foretag-2021_mejlsignatur_sv_paint

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.