Nyheter

NU ÄR SOMMAREN HÄR

Vecka 29 har vi stängt och är på plats igen som vanligt måndag vecka 30.
Det går bra att maila oss så återkommer vi så fort vi kan när vi är tillbaka igen.

Vi vill även passa på att önska er en skön sommar!

ÖPPETTIDER – JUL & NYÅR

Året har nästan gått läskigt snabbt, men nu är det snart jul igen. Vi stänger kontoret fr.o.m den 23/12 t.o.m den 3/1. Ni får gärna maila oss på info@y-te.se, som kommer kollas sporadiskt under denna perioden.

UPPDATERING AV TELEFONI

Nu är det dags för lite uppdatering och uppfräschning! Imorgon den 16/4-2015 kommer vi att uppdatera till mobilt telefoni och vill därför informera att det finns risk för svårigheter att komma fram. Eller också fungerar allt precis som det ska! Om inte så maila oss gärna på info@y-te.se.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Det verkar inte bli en vit jul i år, men vi ska nog kunna njuta ändå! Vi håller stängt för julledighet fr.o.m den 23/12 t.o.m. den 6/1. Under denna period får ni gärna maila oss på info@y-te.se som kommer att kollas sporadiskt. God jul och Gott nytt år!

SEMESTERTIDER

Visst tycker vi om att jobba, men nu är det dags för lite semester! V. 29 har vi helt stängt, men maila oss gärna på info@y-te.se eller faxa oss på 0411-536905 så återkommer vi så snabbt vi kan när vi kör igång igen måndagen den 21/7. Vi på Y-TE vill även passa på att önska er en riktigt skön sommar!

NU BÖRJAR HÖGSÄSONGEN

Högsäsongen börjar sakta men säkert dra igång och denna veckan har vi även fullt upp med mässan, detta innebär att vi tyvärr kan vara lite svårare att nå de kommande dagarna. Har ni svårt att komma fram så maila oss gärna på info@y-te.se så återkommer vi så snabbt vi kan!

BORGEBY FÄLTDAGAR

Då var det återigen dags för Borgeby Fältdagar! I år satsar vi på en lite annorlunda monter så denna gången hittar ni oss i stortältet istället för utomhus. Kom gärna förbi, 25-26 juni! Ni hittar oss i monter S156.

TWITTER

Nu kan ni även hitta oss på Twitter! Här uppdaterar vi när något nytt är på g, eller när vädret är extra fint uppe i Ekarp. Följ oss gärna, tryck här.

NY HEMSIDA

Äntligen så är vår nya hemsida klar. Förhoppningen är att den skall vara mer lättläst, modern och lättnavigerad. Den fungerar också i mobila plattformar och med läsplattor.