Pelartork

luftningsspjutstor

Luftningsspjut
Samle Luftningsspjut – förebygger värmebildning i din spannmål.

pelartorkstor

Pelartork
Samle Pelartork är ett enkelt val när du vill ha kontroll över din spannmål.

Samle Pelartork är ett enkelt, effektivt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att lufta spannmål, oljeväxter, potatis, ärtor, bönor och skogflis med mera. Den låga investerings- och driftskostnaden gör Samle Pelartork till en enkelt val när du vill ha kontroll över din spannmål.

Samle Pelartork är också ett enkelt men effektivt sätt att förbättra kylnings- och torkningsmöjligheterna på din gård.

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.