Y-TE Pendeldörr

Y-TE Pendeldörr

Klicka för större bild.

Y-TE Pendeldörr

Den släta dörren för placering inne i Dina byggnader. Finns med siktruta.

Den släta dörren för placering inne i Dina byggnader. Y-TE Pendeldörr är konstruerad på samma sätt som Y-TE Innerdörr.

Den fuktiga och tuffa miljön som finns i våra stallar, sätter givetvis höga krav på din dörr. Y-TE Pendeldörr i kombination med den miljövänliga kinaoljan gör att du får en bra och stabil dörr i många år. Y-TE Pendeldörr kan du få med siktruta eller utan.

Pris & storlekstabell

– Ladda ner vår prislista

Mer information

– Ladda ner vår broschyr för mer information

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarps gård
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

kampanjmarke_jul-2019_litet

 

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.