Vikport och slagport

Vikport och slagportvikport och slagport

Klicka för större bild.

Vikport & slagport

Vikportar i stål är oftast bästa den bästa lösningen för portar bredare än 3 meter.

En vikport och slagport i stål är oftast bästa den bästa lösningen, speciellt för portar bredare än 3 meter. En vikport eller slagport från Y-TE skräddarsys för att passa både vad det gäller funktion och utseende.

Utformning och materialval ger en mycket praktisk, slitstark och nästintill underhållsfri port. God isoleringsförmåga och enkel montering bidrar till god totalekonomi.

Vi kan erbjuda dig vikporten både färdigmonterad eller för eget montage.

Storlekstabell & mått

Ladda ner mer information om storlek och mått

Mer information om vikportar & slagportar

– Ring våra kunniga säljare för bästa råd.

Vår affärsidé

Y-TE AB har funnits på marknaden i mer än 50 år. Inom Europa erbjuder vi, under egna starka varumärken, fönster, dörrar och inomgårdsutrustning till lantbruk, byggmaterialhandeln, byggindustri, hästnäringen, postorderföretag, kommuner, kyrka, landsting och arkitekter m.m.  Företaget marknadsför kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi har engagerad personal med hög och unik kompetens. Vi har korta beslutsvägar vilket medför stor flexibilitet. Kunden sätts alltid i centrum.

Kontakta oss

Vill du rådfråga, beställa eller ha mer information så når du oss på nedanstående sätt.

Y-TE AB
Ekarp 48
274 92 SKURUP 

Öppettider:
Mån - fre: 08.00-16.30
Lör - sön: Stängt
 

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.

 


Godsadress: Ekarp 48, 274 92 Skurup

 barnsupporter-foretag-2021_mejlsignatur_sv_paint

Vi stödjer Barncancerfonden för att bekämpa barncancern och hjälpa drabbade barn, ungdomar och deras familjer för att få den vård och stöd de behöver.